Χαρτοκιβώτια Packaging Solutions

Χαρτοκιβώτια | Αεροπλάστ | Stretch film

phone icon  211 110 3534 - 3535
email icon  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00
Βρείτε μας στην Κύπρο!  Packaging Solutions in cyprus
phone icon  +35722464666

Προϊόντα συσκευασίας

Αποστολές Επαρχία

Άμεσες Διανομές Αποστολές

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις παραγγελίες για επαρχία εμείς αναλαμβάνουμε να διανέμουμε τα προϊόντα στην έδρα του πρακτορείου μεταφορών με κόστος 6,20€/ παράδοση. Στο ποσό περιλαμβάνεται και η συσκευασία των εμπορευμάτων. Το κόστος των μεταφορικών του πρακτορείου επιβαρύνει τον παραλήπτη και εξαρτάται από τον όγκο, το βάρος και τον αριθμό των δεμάτων.

Παραλαβή από το κατάστημα ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ. 211 110 3534 - Δευτέρα-Παρασκευή
10:30 - 18:00

Πολιτική αποστολών

Πολιτική αποστολών

Packaging Solutions / Covid-19

Υπό τις εξελίξεις των τελευταίων γεγονότων και ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, η εταιρεία μας θα αλλάξει προσωρινά και μέχρι νεωτέρας τον τρόπο λειτουργίας της για την προστασία των πελατών, των εργαζομένων και των συνεργατών της.

  • Οι παραλαβές από το κατάστημα θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής παραγγελίας.
  • Οι πελάτες θα ενημερώνουν για τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής και τα στοιχεία τιμολόγησης τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.
  • Μόλις η παραγγελία ετοιμαστεί θα ειδοποιηθούν για να προσέλθουν και να τη παραλάβουν, με σκοπό να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής τους στο κατάστημα.

Τα εμπορεύματα φορτώνονται πάντα υπ ευθύνη και χειρισμούς του πελάτη στο όχημά του, εκτός από περιπτώσεις που είναι αναγκαίο το μηχάνημα ανύψωσης (clark).

Για τους πελάτες που χρειάζονται διευκρινίσεις και βοήθεια για να καταχωρήσουν τη παραγγελία τους, το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας εξυπηρετήσει και θα σας δώσει αναλυτικές οδηγίες και προτάσεις για το κάθε προϊόν και τη χρήση του.

Οι διανομές με οχήματα της εταιρείας εντός Αθηνών θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά, με παράδοση -όπως και πριν- αυστηρά επί πεζοδρομίου.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας υπεύθυνα και με ασφάλεια για όλους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση και ταλαιπωρία.


Τρόποι Αποστολών


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΘΗΝΑ

Χρέωση 8,00€ - 10,00€-12,00€ +ΦΠΑ, ανάλογα τη ζώνη που ανήκετε. Βλέπε ζώνες. (Α' Β' Γ' ΖΩΝΗ). Ελάχιστη παραγγελία προς αποστολή: 20€
Τα εμπορεύματα παραδίδονται σε ισόγειους χώρους επί του πεζοδρομίου. Οι παραδόσεις εκτελούνται με οχήματα της εταιρείας. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παράδοση με άλλο τρόπο, η δαπάνη μεταφοράς επιβαρύνει τον ίδιο. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στις παραγγελίες για τo υπόλοιπο Αττικής εμείς αναλαμβάνουμε να διανέμουμε τα προϊόντα στην έδρα του πρακτορείου μεταφορών με κόστος 6,20€/ παράδοση. Στο ποσό περιλαμβάνεται η συσκευασία των εμπορευμάτων. Τα εμπορεύματα συσκευάζονται με μεμβράνες stretch film ή αεροπλάστ ή χαρτοκιβώτια.

Το κόστος των μεταφορικών του πρακτορείου επιβαρύνει τον παραλήπτη και εξαρτάται από τον όγκο, το βάρος και τον αριθμό των δεμάτων. Στις αποστολές μέσω πρακτορείου μεταφορών δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗΣ:
ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΠΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΑΜΟΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΩΡΩΠΟΣ ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΑΝΔΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΡΑΦΗΝΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΥΛΩΝΑ ΒΑΡΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΟΡΩΠΙ ΛΑΥΡΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Ν.ΜΑΚΡΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στις παραγγελίες για την υπόλοιπη Ελλάδα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών, courier, ή με τον τρόπο προτίμησης του πελάτη όπου οποιοδήποτε επιπλέον κόστος επιβαρύνει τον ίδιο. 

Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα με κόστος 6,20€/ παράδοση. Στο ποσό δεν περιλαμβάνεται συσκευασία των εμπορευμάτων. Εάν ο πελάτης επιθυμεί, τα εμπορεύματα συσκευάζονται με μεμβράνες stretch film ή αεροπλάστ ή χαρτοκιβώτια, με μικρή επιπλέον χρέωση για την οποία ενημερώνεται τηλεφωνικά. 

Το κόστος των μεταφορικών του πρακτορείου επιβαρύνει τον παραλήπτη και εξαρτάται από τον όγκο,το βάρος και τον αριθμό των δεμάτων. Στις αποστολές μέσω πρακτορείου μεταφορών δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. 

Οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά μέσω του κέντρου της εξυπηρέτησης πελατών στο 211 110 35 34 ή ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Courier

courier αποστολή υλικών συσκευασίας

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται άνευ χρέωσης και μόνο κατόπιν συνεννόησης για διαθεσιμότητα στο τηλέφωνο 211 110 3534. Λεωφόρος Κηφισού 26 Αθήνα 104 42 Αττική. Ωράριο αποθήκης για παραλαβές 10:00-18:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

metaforika kostos

Χρόνος Αποστολής
Τα προϊόντα  αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας ,εκτός από περιόδους αιχμής, προσωρινής έλλειψης ή για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες κλπ). 
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 4 - 5 εργάσιμες μέρες. Ο πελάτης θα ενημερωθεί για την έλλειψη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά και θα αποφασίσει εάν επιθυμεί να περιμένει την παραλαβή των εμπορευμάτων, να αποσταλεί η παραγγελία μερικώς ή να ακυρώσει την παραγγελία.  

Αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται τις επίσημες αργίες. 

Applications - Offers

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες
του Web Banking!

Ασφαλείς πληρωμές με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές
και προπληρωμένες κάρτες.

pliromi me karta 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Packaging Solutions Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 65208503000

Λεωφόρος Κηφισού 26 Αθήνα 104 42   Τηλ: 211 110 3534 - Fax: 211 110 3535
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Η είσοδός μας βρίσκεται μέσα στο βενζινάδικο ΕΤΕΚΑ